Afdekken - vastzetten
!--
Afdeknetten en zeilen
--

Afdeknet voor aanhanger

U bent verplicht om uw lading of delen daarvan tijden het rijden vast te zetten en af te dekken zodat deze niet van de aanhanger kunnen vallen. Ook tijdens noodstops of plotselinge uitwijkmanoeuvres. Naast de onnodige boete die u kunt oplopen is het allereerst de veiligheid...

Afdeknet voor aanhanger

U bent verplicht om uw lading of delen daarvan tijden het rijden vast te zetten en af te dekken zodat deze niet van de aanhanger kunnen vallen. Ook tijdens noodstops of plotselinge uitwijkmanoeuvres. Naast de onnodige boete die u kunt oplopen is het allereerst de veiligheid van u en van andere weggebruikers die hierbij gebaat is. Een afdekzeil of afdeknet hoeft niet duur te zijn. Bij ons kunt u bijvoorbeeld al een aanhangernet voor minder dan 10,- kopen.

Onderdelen voor uw aanhanger

Voor het bevestigen van uw afdekzeil of aanhangernet hebben wij spanrubbers, touwhaken en lashaken voor uw aanhangwagen. Deze vindt u in dezelfde categorie als uw afdeknet.

Kijkt u ook eens bij onze spanbanden of aanhanger verlichting. De online winkel in aanhanger -en caravanonderdelen heeft natuurlijk niet alleen afdeknetten voor aanhangers in het assortiment, maar veel meer. Het is de moeite waard om eens rond te gaan snuffelen. Vergeet niet om terug te komen; wij zijn dagelijks bezig om ons assortiment uit te breiden.

Meer

Afdekken - vastzetten Er zijn 46 producten

Subcategorieën

 • Afdeknetten
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Afdeknetten en toebehoren in aanhangeronderdelen vol met verschillende toepassingen voor de auto, aanhanger, camper, caravan of (boot)trailer. Geschikt en te gebruiken voor bij huis, in de werkplaats of in een professionele garage.
 • Afdekzeilen
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Afdekzeilen en toebehoren in aanhangeronderdelen vol met verschillende toepassingen voor de auto, aanhanger, camper, caravan of (boot)trailer. Geschikt en te gebruiken voor bij huis, in de werkplaats of in een professionele garage.
 • Elastiek en rubbers

  Elastiek en rubbers

 • Camper- en caravancovers
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Camper- en caravancovers en toebehoren in aanhangeronderdelen vol met verschillende toepassingen voor de auto, aanhanger, camper, caravan of (boot)trailer. Geschikt en te gebruiken voor bij huis, in de werkplaats of in een professionele garage.
 • Haken en ogen

  Haken en ogen

 • Sjorbanden
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Sjorbanden en toebehoren in aanhangeronderdelen vol met verschillende toepassingen voor de auto, aanhanger, camper, caravan of (boot)trailer. Geschikt en te gebruiken voor bij huis, in de werkplaats of in een professionele garage.
 • Spanbanden

  Spanbanden

 • Ladingspanners

  Ladingspanners

per pagina
Toont 1 - 24 van de 46 items