Lieren
!--
Lieren
--

Wat moesten wij zonder een lier?

Een lier is nou een prima voorbeeld van een stuk gereedschap wat het ons enorm makkelijk gemaakt heeft. Heeft u er wel eens aan gedacht hoe u uw boot op uw aanhanger zou krijgen zonder een lier? Precies! Lieren zijn krachtpatsers; laat hen het zware werk maar doen!...

Wat moesten wij zonder een lier?

Een lier is nou een prima voorbeeld van een stuk gereedschap wat het ons enorm makkelijk gemaakt heeft. Heeft u er wel eens aan gedacht hoe u uw boot op uw aanhanger zou krijgen zonder een lier? Precies! Lieren zijn krachtpatsers; laat hen het zware werk maar doen!

Elektrische lieren en handlieren

Voor diegene die toch nog wat aan beweging wil doen is een handlier een prima optie. Wanneer u echter een wat ruimer budget hebt, zou u kunnen overwegen om een elektrische lier te nemen. Deze zijn, evenals de handlieren ook in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het grootste verschil bij de diverse lieren zit vooral in de trekkracht. Zorg ervoor dat u goed weet hoeveel u gaat trekken en dat u hiervoor de juiste lier selecteert. U kunt beter een lier selecteren die wat ruimer in zijn trekkrachten zit dan dat u straks opnieuw een lier moet bestellen omdat u teveel kilo's aan de haak had.

Meer dan alleen een lier

Mogelijk bent u enkel op zoek naar een lier, maar weet u totaal niet wat wij nog meer kunnen bieden. Kijkt u eens rond; u bevindt zich namelijk in een van de grootste webwinkels in aanhangeronderdelen. Of u een disselslot, een nieuwe neuswiel, of een afdeknet voor uw aanhanger nodig hebt; hier vindt u het!

Meer

Lieren Er zijn 22 producten

Subcategorieën

 • Elektrische lieren
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Elektrische lieren aanhangeronderdelen vol met verschillende toepassingen voor de aanhanger, camper, caravan of (boot)trailer. Geschikt en te gebruiken voor bij huis, in de werkplaats of in een professionele garage.
 • Handlieren

  Handlieren en toebehoren

  Als webwinkel in aanhanger en caravanonderdelen hebben wij een ruim aanbod in handlieren. In de categorie handlieren vindt u zowel de geremde als de ongeremde handlieren.

  Het voordeel van een geremde handlier

  Een ongeremde handlier zal direct aflopen zodra deze losgelaten wordt wanneer deze niet handmatig geborgd wordt. Geremde handlieren hebben een mechanisme waarbij de lier op dezelfde positie blijft zodra er spanning op komt. Zoals u begrijpt is dit heel wat veiliger en zorgt het voor meer gebruikersgemak.

  Specialist in handlieren

  Zoals u hierboven kunt zien verkopen wij naast de handlieren ook losse onderdelen ten behoeve van de lieren. Heeft u slechts de losse slinger nodig, of wilt u het staaldraad bijbestellen? Bij de specialist in handlieren is ook dat geen probleem. Mogelijk heeft u naast een handlier ook andere onderdelen nodig voor uw aanhanger. Kijk ook voor disselsloten, bootrollen of aanhangerverlichting.

 • Sleepkabels
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Sleepkabels en toebehoren in garageuitrusting vol met verschillende toepassingen voor de auto, aanhanger, camper, caravan of (boot)trailer. Geschikt en te gebruiken voor bij huis, in de werkplaats of in een professionele garage.
Toont 1 - 22 van de 22 items