Spatborden
!--
Spatborden
-- Spatborden zijn wettelijk verplicht bij een aanhanger of caravan. Een spatbord dient aan verschillende eisen te voldoen. Zo moet een spatbord goed geplaatst worden en speelt het gewicht van de aanhanger een rol. Een spatbord moet zo geplaatst worden dat de banden hier niet buiten steken. Een spatbo...
Spatborden zijn wettelijk verplicht bij een aanhanger of caravan. Een spatbord dient aan verschillende eisen te voldoen. Zo moet een spatbord goed geplaatst worden en speelt het gewicht van de aanhanger een rol. Een spatbord moet zo geplaatst worden dat de banden hier niet buiten steken. Een spatbord kan anders beschadigd raken als gevolg van een ongeval of door blootstelling aan het milieu. Spatborden in verschillende vormen en maten zijn verkrijgbaar bij Direct & Snel.

Optimale bescherming met een spatbord

Spatborden zijn niet voor niets wettelijk verplicht bij een aanhangwagen of caravan. Een spatbord heeft als primaire functie om het voertuig te beschermen. Het is een volledig onderdeel van autobescherming, evenals van veel andere voertuigen, zoals een aanhanger of caravan. Een spatbord houdt vuil en water tegen, dat van de weg opspat en onder het spatbord terecht komt. Zonder spatbord wordt een aanhangwagen of caravan niet alleen vies, maar zorgt dit tevens voor slecht zicht. Modder en water kan niet meer hoog opspatten en op de ruiten terechtkomen. Een spatbord biedt dan ook bescherming tegen alles wat tegen de aanhanger of caravan op kan spatten, zo ook stenen. Onze spatborden zijn zo gevormd dat opspattend water en vuil zowel achterwaarts als zijwaarts beperkt wordt.

Een spatbord op maat

Bij Direct & Snel is een verscheidenheid aan spatborden te vinden. Spatborden zijn er immers in alle soorten en maten. Van ronde borden tot 5-hoekige spatborden in een metalen of kunststof uitvoering. Omdat het oog ook wat wil, zijn ze tevens in verschillende kleuren leverbaar. Naast spatborden in verschillende kleuren, materialen en maten bieden we tevens spatlappen. Deze spatlappen zijn van rubber gemaakt en bevinden zich achter de wielkasten van een voertuig. Ze voorkomen dat vuil het voertuig zelf of andere voertuigen kan beschadigen. Spatlappen zorgen er tevens voor dat water niet omhoog spat en het zicht op de weg niet belemmerd wordt.
Meer

Spatborden Er zijn 11 producten

Toont 1 - 11 van de 11 items