Electra
!----

In en rondom het huis is elektronica nodig om bepaalde werkzaamheden te kunnen verrichten. Bij ons vindt u voor binnen en buiten verlengsnoeren en stopcontacten, al dan niet spatwaterdicht, tegen een scherpe prijs. Ook vindt u bij ons loop- en werklampen zodat u in elke werkomgeving en op elk tijdstip van de dag ge...

In en rondom het huis is elektronica nodig om bepaalde werkzaamheden te kunnen verrichten. Bij ons vindt u voor binnen en buiten verlengsnoeren en stopcontacten, al dan niet spatwaterdicht, tegen een scherpe prijs. Ook vindt u bij ons loop- en werklampen zodat u in elke werkomgeving en op elk tijdstip van de dag genoeg verlichting hebt in de ruimte en goed zicht op uw karwei.

Klik Aan en Klik Uit systemen

Naast verlengsnoeren en kabels beschikt Direct en Snel over een groot aantal KlikAanenKlikUit systemen. Zo kunt u met behulp van een afstandbediening schakelaars aan- en uitschakelen. KlikAanenKlikUit systemen kunnen aangesloten worden op onder andere bewegingsmelders en Internet Control Stations. Ook deze vindt u terug in ons assortiment. 

BouwKachels

Bij ons vindt u voordelige elektische kachels van 230 Volt tot 350 Volt en hetelucht kanonnen. Allen uitgerust met een thermostaat en overhittingsbeveiliging. Ideaal voor in de winter; wanneer u graag zo effectief mogelijk door wilt werken.

Meer

Electra Er zijn 107 producten

Subcategorieën

 • Verlengsnoeren

  Van verlengsnoer tot tijdschakelaars

  Verlengsnoer, schakelmateriaal en Stroom is noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van bepaalde elektrische apparaten. Niet enkel apparaten die dagelijks gebruikt worden, zoals haardrogers, stijltangen, mobiele telefoons en tablets, hebben behoefte aan stroom. Ook apparaten die minder vaak gebruikt worden, zoals friteuses, tosti-ijzers en broodroosters, hebben een bron van stroom nodig om te kunnen werken. En wat te denken van gereedschap in de tuin? Meestal is er geen stopcontact in de buurt om even snel te kunnen boren of slijpen. Direct & Snel biedt een uitgebreid assortiment verlengsnoeren en schakelmateriaal.

  Stroom op afstand: een verlengsnoer op maat

  Een verlengsnoer maakt stroom op afstand mogelijk. Wanneer er even geen stopcontact in de buurt is, biedt een verlengsnoer uitkomst. Op deze manier kan stroom verder geleid worden en maakt u tevens van n stopcontact meerdere stroomaansluitingen. Bij Direct & Snel vindt u diverse verlengsnoeren, van basis verlengsnoeren tot coax kabels, haken en kabelhaspels. Dat is nog eens eenvoudig stroom genereren!

  Schakelen: het juiste schakelmateriaal bij Direct & Snel

  Naast verlengsnoeren is bij Direct & Snel ook allerlei schakelmateriaal te vinden. Schakelmateriaal beslaat alles op het gebied van schakelsystemen en stopcontacten. In woningen zijn stopcontacten en dergelijke noodzakelijk om niet onder stroom te komen staan. Er zijn allerlei manieren om een stopcontact aan te brengen. Basis stopcontacten zijn in iedere woning terug te vinden. Naast deze basic contacten bieden we tevens draadloze schakelsystemen en schakelklokken. Handig om vanaf een afstandje lampen aan en uit te doen. Het assortiment schakelmateriaal bevat ook dimmers, schakelaars en stekkers. Alleen een afdekraam nodig, maar geen knop? Ook deze zijn te vinden in het aanbod van Direct en snel. Niet enkel grote contactdozen en verlengsnoeren zijn te vinden in het assortiment. Ook kleine onderdelen maken het aanbod compleet. Losse stekkerdozen, verdeeldozen, verbindingsdozen en kabelsplitters zijn volop te vinden. Een stop gesprongen? Direct en snel helpt! Stoppen, HDMI kabels en scartboxen hebben eveneens een plekje in het elektronica gedeelte.
 • Verlichting
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Verlichting vol met verschillende toepassingen voor thuis, werkplaats of op de klus.
 • Contactdozen

  Contactdozen

 • Electra Diversen

  Electra

 • Haspels

  Haspels

 • Kabelboxen

  Kabelboxen

 • Schakelaars

  Schakelaars

 • Schakelmateriaal - Kabels

  Schakelmateriaal & Kabels

per pagina
Toont 1 - 24 van de 107 items