Verlengsnoeren
!--
Verlengsnoeren en schakelmateriaal
--

Van verlengsnoer tot tijdschakelaars

Verlengsnoer, schakelmateriaal en Stroom is noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van bepaalde elektrische apparaten. Niet enkel apparaten die dagelijks gebruikt worden, zoals haardrogers, stijltangen, mobiele telefoons en tablets, hebben behoefte aan stroom....

Van verlengsnoer tot tijdschakelaars

Verlengsnoer, schakelmateriaal en Stroom is noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van bepaalde elektrische apparaten. Niet enkel apparaten die dagelijks gebruikt worden, zoals haardrogers, stijltangen, mobiele telefoons en tablets, hebben behoefte aan stroom. Ook apparaten die minder vaak gebruikt worden, zoals friteuses, tosti-ijzers en broodroosters, hebben een bron van stroom nodig om te kunnen werken. En wat te denken van gereedschap in de tuin? Meestal is er geen stopcontact in de buurt om even snel te kunnen boren of slijpen. Direct & Snel biedt een uitgebreid assortiment verlengsnoeren en schakelmateriaal.

Stroom op afstand: een verlengsnoer op maat

Een verlengsnoer maakt stroom op afstand mogelijk. Wanneer er even geen stopcontact in de buurt is, biedt een verlengsnoer uitkomst. Op deze manier kan stroom verder geleid worden en maakt u tevens van n stopcontact meerdere stroomaansluitingen. Bij Direct & Snel vindt u diverse verlengsnoeren, van basis verlengsnoeren tot coax kabels, haken en kabelhaspels. Dat is nog eens eenvoudig stroom genereren!

Schakelen: het juiste schakelmateriaal bij Direct & Snel

Naast verlengsnoeren is bij Direct & Snel ook allerlei schakelmateriaal te vinden. Schakelmateriaal beslaat alles op het gebied van schakelsystemen en stopcontacten. In woningen zijn stopcontacten en dergelijke noodzakelijk om niet onder stroom te komen staan. Er zijn allerlei manieren om een stopcontact aan te brengen. Basis stopcontacten zijn in iedere woning terug te vinden. Naast deze basic contacten bieden we tevens draadloze schakelsystemen en schakelklokken. Handig om vanaf een afstandje lampen aan en uit te doen. Het assortiment schakelmateriaal bevat ook dimmers, schakelaars en stekkers. Alleen een afdekraam nodig, maar geen knop? Ook deze zijn te vinden in het aanbod van Direct en snel. Niet enkel grote contactdozen en verlengsnoeren zijn te vinden in het assortiment. Ook kleine onderdelen maken het aanbod compleet. Losse stekkerdozen, verdeeldozen, verbindingsdozen en kabelsplitters zijn volop te vinden. Een stop gesprongen? Direct en snel helpt! Stoppen, HDMI kabels en scartboxen hebben eveneens een plekje in het elektronica gedeelte.
Meer

Verlengsnoeren Er zijn 8 producten

Toont 1 - 8 van de 8 items