Gereedschap
!----

Gereedschappen

Klussen in huis worden een stuk eenvoudiger met het juiste gereedschap. Binnen ons assortiment heeft u de mogelijkheid om voor iedere klus uw gereedschapskoffer opnieuw te vullen. Zo heeft u altijd de juiste gereedschappen bij de hand als u aan een grote klus begint. Uiteraard kan u ook goedkope ger...

Gereedschappen

Klussen in huis worden een stuk eenvoudiger met het juiste gereedschap. Binnen ons assortiment heeft u de mogelijkheid om voor iedere klus uw gereedschapskoffer opnieuw te vullen. Zo heeft u altijd de juiste gereedschappen bij de hand als u aan een grote klus begint. Uiteraard kan u ook goedkope gereedschappen uitzoeken zodra u aan een specifieke klus begint. Voor bepaalde klussen heeft u natuurlijk specifieke gereedschappen nodig zoals een compressor, momentsleutel of een bepaalde boormachine. Uw gereedschapset stelt u bij ons compleet samen tegen een extra scherpe prijs. Neem gerust contact met ons op als u er even niet uitkomt. Zo weet u zeker dat u de juiste gereedschappen voor een klus aanschaft.

Specialist in compressors en toebehoren.

Naast het standaard gereedschap is Direct & Snel gespecialiseerd in compressors en toebehoren. Een compressor blijft altijd specifiek gereedschap die u voor speciale klussen nodig heeft. Binnen ons assortiment vindt u voor iedere klus een speciale compressor. Naast de compressor zelf vindt u speciaal gereedschap die u op de machine kan installeren. Denk hierbij aan een blaaspistool of een doppenset om uw compressor compleet in te zetten voor iedere klus.

Goedkoop gereedschap voor in en rond het huis.

Direct & Snel heeft een compleet assortiment met goedkoop gereedschap voor in en rond het huis. Er is slechts een kleine kans dat u bij ons niet kan vinden wat u zoekt. Naast het aanschaffen van uw gereedschapskoffer maakt u de set helemaal compleet met goedkope gereedschappen. Zo vindt u in ons assortiment boormachines, afkortzagen, dopsleutelset, ratel, bitset, sds boren, ratelsleutel en diverse andere gereedschappen. De kans dat u bij ons vindt waar u naar opzoek bent is groot. Naast de scherpste prijs zorgen we voor een snelle levering met postnl. U hoeft zo nooit lang te wachten op uw nieuwe gereedschap.

Meer

Gereedschap Er zijn 1365 producten

Subcategorieën

 • Assortimentsdozen
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Assortimentsdozen vol met verschillende toepassingen voor uw werkplaats of op de klus.
 • Diversen
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde werkplaatsdiversen en andere tools en toebehoren vol met verschillende toepassingen voor thuis, werkplaats of op de klus.
 • Handgereedschap
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Handgereedschap vol met verschillende toepassingen voor uw werkplaats of op de klus.
 • Luchtgereedschap
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Luchtgereedschap vol met verschillende toepassingen voor uw werkplaats of op de klus.
 • Speciaal gereedschap
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Speciaal gereedschap vol met verschillende toepassingen voor uw werkplaats of op de klus.
 • Gereedschap opbergen

  Gereedschap opbergen

 • Spuitbussen
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Spuitbussen en andere tools en toebehoren vol met verschillende toepassingen voor thuis, werkplaats of op de klus.
per pagina
Toont 1 - 24 van de 1365 items