Gereedschap opbergen

Gereedschap opbergen

Gereedschap opbergen Er zijn 35 producten

Subcategorieën

 • Gereedschapskoffers leeg

  Gereedschapskoffers en boxen

  Een gereedschapskoffer; de naam zegt het al. Een koffer die gebruikt wordt om gereedschap in op te bergen en mee te nemen. Er zijn echter veel verschillende soorten gereedschapskoffers. Zo vind u de varianten waarin u de schroefjes, boutjes, moertjes etc. in op kunt bergen. Daarnaast zijn er echter ook grote(re) kisten te vinden waarin u, behalve dit klein ijzerwaar, ook uw machines en handgereedschap in op kunt bergen.

  Gereedschapskist met of zonder gereedschap

  Bent u op zoek naar een gereedschapskoffer? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij ons vindt u direct en snel de koffer waar u naar op zoek bent. Naast de lege gereedschapskoffers die wij aanbieden heeft u ook de keus in gereedschapskoffers inclusief gereedschap. Wist u ook dat wij complete gereedschapswagens aanbieden? Voordeliger kan haast niet!

  Diversiteit in gereedschapskoffers

  Directensnel.nl heeft allerlei verschillende gereedschapskoffers. Zo hebben wij kleinere koffers, maar voor de echte klusser ook grote gereedschapskoffers waar u al uw onderdelen netjes en stofvrij in kunt opbergen en meenemen. Op deze manier heeft u al uw benodigdheden altijd bij de hand. Neem gerust een kijkje in ons assortiment!

 • Gereedschapskisten leeg

  Gereedschapskisten leeg

 • Gereedschapskisten gevuld

  Gereedschapskisten gevuld

 • Gereedschapswagen leeg

  Gereedschapswagen; gevuld of juist leeg

  U zoekt een goedkope gereedschapswagen? Bij de onderdelenhhuis en leverancier in goedkope gereedschappen kan een gereedschapskar niet missen. Het assortiment met gereedschapswagens groeit nog steeds. U heeft de keuze in gereedschapswagens met gereedschap of die helemaal leeg zijn. Kiest u voor een lege gereedschapswagen? Snuffel eens rond door ons assortiment met gereedschap; u vindt een breed scala aan gereedschap van goede kwaliteit voor erg lage prijzen.

  Een open model gereedschapswagen

  Over het geheel zijn er twee soorten gereedschapswagens te verkrijgen; een open, en een gesloten gereedschapskar. Sommige open karren zijn ook voorzien van een of meerdere laden. Afhankelijk van de soort gereedschap en het doel van de gereedschapswagen is de keus snel gemaakt. Voor bijvoorbeeld het demonteren van machines of auto's is een open gereedschapskar ideaal omdat u snel de benodigde gereedschap kunt pakken en onderdelen die vrij komen makkelijk weg kunt leggen.

  Diverse prijsklassen

  Bent u meer een hobbyist of gebruikt u de gereedschapswagen beroepsmatig? Hoe dan ook; een goede gereedschapswagen hoeft niet duur te zijn. Maak een keus uit een metalen gereedschapskar, een van kunststof en of u deze leeg of gevuld wenst te hebben. Alles is afhankelijk van de prijs en de toepassing. Mocht u vragen hebben dan helpen wij u natuurlijk graag!

 • Gereedschapswagen gevuld

  Gereedschapswagen gevuld

per pagina
Toont 1 - 24 van de 35 items