Dopsleutels
!--
Dopsleutels
--

Van dopsleutelset tot ratelsleutel

Een dopsleutel is een ideaal gereedschap om bouten en moeren aan te draaien. Dit kan met behulp van een momentsleutel. Alle dopsleutels hebben een zeskantige holte in de dop die om een moer of boutkop sluit. Een dopsleutel heeft over het algemeen 6 hoeken, enkele...

Van dopsleutelset tot ratelsleutel

Een dopsleutel is een ideaal gereedschap om bouten en moeren aan te draaien. Dit kan met behulp van een momentsleutel. Alle dopsleutels hebben een zeskantige holte in de dop die om een moer of boutkop sluit. Een dopsleutel heeft over het algemeen 6 hoeken, enkele van de dopsleutelsets hebben 12 hoeken. In het assortiment met gereedschap vindt u niet alleen losse dopsleutels en momentsleutels maar ook complete doppensets. Afhankelijk van de gewenste maten kunt u hierboven de juiste keus maken.

Dopsleutel met knik

Voor diverse klusjes is het handig om een dopsleutel te gebruiken met daarbij een knik; zo kunt u bouten en moeren die moeilijker te benaderen zijn met een kniksleutel toch bereiken. Naast de kniksleutels verkopen wij ook dop-verlengstukken. Kijk ook eens naar de aanhanger onderdelen, fietsonderdelen en de machines die wij in ons assortiment hebben. U zult zich verbazen over de prijzen!

Meer

Dopsleutels Er zijn 9 producten

Toont 1 - 9 van de 9 items