Compressors
!--
Compressors
--

Compressor

De compressor is een snelle oplossing als u met luchtgereedschap wil gaan werken. U kunt de machine voor verschillende toepassingen gebruiken. Zodra u zelf een compressor in huis heeft dan merkt u al snel dat u de machine steeds vaker gaat gebruiken. In onze Onderdelenhuis & Gereedschap...

Compressor

De compressor is een snelle oplossing als u met luchtgereedschap wil gaan werken. U kunt de machine voor verschillende toepassingen gebruiken. Zodra u zelf een compressor in huis heeft dan merkt u al snel dat u de machine steeds vaker gaat gebruiken. In onze Onderdelenhuis & Gereedschap vindt u voor een klein bedrag al een lichte compressor. Hoe zwaarder de machine, hoe groter de maximale werkdruk wordt. Zo wordt de aanzuigcapiciteit verhoogt en wordt het uitvoeren van zware klussen eenvoudig gemaakt. Een compressor kopen kan u het beste online regelen dankzij de scherpe prijs voor de machine. Zo heeft u voor hetzelfde geld een zwaardere machine dan bij de lokale bouwmarkt.

Een compressor kopen met accessoires.

Naast de compressor zelf heeft Direct & Snel een ruim assortiment met accessoires. Uiteraard kan u vrijwel alle accessoires in onze webshop aansluiten op onze machines. Zo kan u bij ons gerecht voor een blaaspistool, lucht boormachine en een airbursh compressor. Met de lucht boormachine draait u de schroeven een stuk sneller vast dan met een normale machine. Als u eenmaal overgestapt bent op lucht, dan merkt u al snel dat u al veel eerder een compressor had moeten kopen.

Compressor kopen voor in de werkplaats.

Een compressor kopen is niet alleen handig voor klussen, maar ook voor in de werkplaats. Met het luchtpistool kan u eenvoudig de banden van een auto opblazen. Zodat de banden weer voorzien zijn van de optimale luchtdruk. Een compressor kopen is niet alleen handig in een autowerkplaats, maar kan eventueel ook in een gewone werkplaats. Zo kan u de werkplaats schoonspuiten of de compressor gebruiken voor het schuren en spuiten van bouwmaterialen. Verfspuiten en zandstralen het zijn slechts twee van de vele mogelijkheden met uw eigen compressor. Zoek online de compressor uit die past bij uw werkzaamheden en u heeft er nog jaren plezier van.

Meer

Compressors Er zijn 113 producten

per pagina
Toont 1 - 24 van de 113 items