Huis - Kantoor
!----

Ruim aanbod schoonmaakartikelen

Als u op zoek bent naar schoonmaakartikelen dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Directensnel.nl bent u aan het juiste adres en dat kunt u nu zelf ook ervaren. Bekijkt u hier ons ruime aanbod aan praktische en degelijke schoonmaakartikelen op uw gemak. Uw grootste voordeel ga...

Ruim aanbod schoonmaakartikelen

Als u op zoek bent naar schoonmaakartikelen dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Directensnel.nl bent u aan het juiste adres en dat kunt u nu zelf ook ervaren. Bekijkt u hier ons ruime aanbod aan praktische en degelijke schoonmaakartikelen op uw gemak. Uw grootste voordeel gaat u behalen met het KlikAanKlikUit systeem. Steeds meer mensen komen er achter hoe gemakkelijk dit te gebruiken is en in iedere kamer kan het goed van pas komen. Zorgt u er daarom voor dat u nu ons grote aanbod gaat bekijken, zodat u ook weet welke huishoudelijke artikelen u bij ons kunt vinden! Gemakkelijker dan online bestellen kan echt niet!

Gemak van klikaanklikuit systeem

Een ruim aanbod aan klikaanklikuit systemen kunt u nu bij ons vinden. Wij weten wat het gemak daarvan is, maar weet u dat ook al? Door ons ruime aanbod willen wij u graag kennis laten maken met onze klikaanklikuit systemen en daar kunt u nu gebruik van maken. Het grote voordeel voor u is dat u bij Directensnel.nl veel producten kunt vinden die u dagelijks kunt gebruiken, zowel schoonmaakartikelen als artikelen voor de badkamer en keuken. Bestelt u daarom vanaf nu ook uw huishoudelijke artikelen bij ons, want dan pas wordt u van alle gemakken voorzien.

Keukenspullen voor het hele gezin

Als u op zoek bent naar keukenspullen dan maakt u vaak de keuze om de winkel binnen te stappen, maar als u daar geen tijd voor heeft? Het is veel gemakkelijker om alles te bestellen bij Directensnel.nl. Hierdoor bent u veel goedkoper uit en het wordt thuisbezorgd! Wij hebben een goede service, snelle levering, scherpe prijzen, een groot assortiment en bij ons kunt u altijd wanneer het u uitkomt veilig winkelen. U kunt met iDeal betalen en u vindt bij ons gewoon alle schoonmaakartikelen en klikaanklikuit systemen die u kunt gebruiken! Kiest u daarom nu ook voor Directensnel.nl.

Meer

Huis - Kantoor Er zijn 295 producten

Subcategorieën

 • Schildermaterialen

  Spullen nodig voor het schilderen?

  U bent graag creatief bezig en daarom bent u op zoek naar spullen voor het schilderen. Al uw schildermateriaal kunt u nu eenvoudig en snel bestellen bij Directensnel.nl. U vindt hier namelijk verfrollers, verfkwasten, schuurpapier en nog veel meer producten die u kunt gebruiken wanneer u besluit om zelf aan de slag te gaan. Daarnaast kunt u door online te bestellen ook veel geld besparen, wij bezorgen alles snel thuis en onze prijzen zijn laag! Dus als u ook wilt weten hoe het schilderen gemakkelijker gemaakt kan worden voor u, kunt u nu uw keuze maken bij Directensnel.nl want hier vindt u al uw schilderbenodigdheden.

  Ruim aanbod schuurpapier

  Schuurpapier is van groot belang als u gaat schilderen. Eerst haalt u de oude verf er af en dan gaat u een nieuw laagje aanbrengen. Maar er zijn veel verschillende soorten schuurpapier en daarom raden wij u aan dat u nu gaat bekijken welke opties er voor u zijn. Daarvoor kunt u nu een kijkje nemen bij Directensnel.nl. Wij hebben erg veel soorten en u zult hier gegarandeerd slagen voor het schuurpapier, waarmee u het liefste werkt en wat uw voorkeur heeft. Ook hebben wij verfrollen en kwasten wanneer u deze nodig heeft als u bijvoorbeeld de kozijnen gaat schilderen.

  Verfkwasten, verfrollen, alles om te schilderen vindt u hier!

  Bij Directensnel.nl kunt u eenvoudig en snel uw schildermaterialen kopen. Daarbij kunt u denken aan schuurpapier, verfkwasten, verfrollers en nog veel meer producten die u kunt gebruiken. U kunt een schilder benaderen, maar het is veel leuker en goedkoper om zelf aan de slag te gaan. Maakt u daar daarom nu gebruik van, want dan ontdekt u wat Directensnel.nl voor u kan betekenen. Schilderen is nog nooit zo leuk en goedkoop geweest! Wij brengen uw producten thuis en u kunt rekenen op een goede service van Directensnel en op kwaliteit van onze producten. U heeft een ruime keuze als u ons assortiment gaat bekijken en u kunt bij ons altijd winkelen tegen scherpe prijzen!

 • Anti Diefstal -...

  Anti Diefstal & Brandpreventie

 • Reinigingsmiddelen

  Schoonmaakartikelen

  Schoonmaken is een klus die steeds terugkeert. Stof, vuil en vlekken verschijnen wekelijks en nestelen zich in het huis. Een leefbare ruimte is een ruimte die schoon is. Snel en efficit aan het werk, dat is wat Direct en snel te bieden heeft. Binnen een mum van tijd wordt het huis weer helemaal schoon, van boven tot onder. In het assortiment van Direct en snel zijn allerlei schoonmaakartikelen te vinden, die voor een schoon en fris huis zorgen. Een grondige schoonmaakbeurt zorgt voor een hygiische en leefbare ruimte. En dat willen we allemaal!

  Een schone en frisse vloer met goedkope bezems

  Voor het reinigen van vloeren zijn allerlei handige hulpmiddelen te vinden bij Direct en snel. Harde vloeren, zoals tegelvloeren en laminaatvloeren, zijn eenvoudig te reinigen met water en schoonmaakmiddel, zoals allesreiniger. De juiste schoonmaakartikelen zijn dan een must. Los vuil van de vloer verwijderen? In het assortiment zijn diverse bezems te vinden, zowel zachte stadsbezems als harde nylon bezems. Enkel een bezem of losse steel nodig? Ook dat is te vinden in het assortiment. Vuil opvegen kan natuurlijk met stoffer en blik. Hardnekkig vuil van de vloer verwijderen? Dat kan met behulp van een vloerwisser en vloermop.

  De basis voor een grondige schoonmaak

  Ramen hebben heel wat te verduren. Weer en wind moeten ze trotseren. Regendruppels drogen op, vuil hecht zich aan het raam en er ontstaan vlekken en strepen. Direct en snel biedt handige schoonmaak artikelen om ramen snel schoon te krijgen. Van raamwissers en raamtrekkers tot emmers in allerlei varianten. Naast handige schoonmaakartikelen voor de vloer en de ramen biedt Direct en snel tevens andere artikelen die schoonmaken nog efficiter maken. Diverse basis schoonmaakartikelen, zoals schuursponzen, schoonmaakdoeken en afdekfolie, hebben hun plekje online. Voor het beschermen van uw handen zijn handschoenen nodig. In het assortiment zijn zowel wegwerp handschoenen te vinden als PVC handschoenen in een opvallende kleur. Zo wordt schoonmaken wel heel aantrekkelijk gemaakt!
 • Diversen

  Huishoudproducten

  Een huishouden bestaat uit veel verschillende dingen. Meubels zorgen voor de inrichting van een woning en accessoires maken een kamer compleet. Ze zorgen voor sfeer. Er zijn echter allerlei spullen die nodig zijn om goed te kunnen leven. Deze huishoudelijke artikelen maken het leven wat makkelijker. Het zijn vaak dingen waar niet in eerste instantie aan gedacht wordt, maar die wel noodzakelijk zijn om op weg te kunnen, veilig te kunnen leven en huishoudelijke taken wat makkelijker te maken. Direct en snel heeft een uitgebreid assortiment huishoudelijke artikelen, van groot tot klein.

  Alles voor in en om het huis

  Direct en Snel biedt naast schoonmaakartikelen ook een groot assortiment huishoudelijke artikelen. Hierbij kunt u denken aan alles voor in en om het huis. Met de juiste artikelen wordt ieder klusje makkelijker. Bepaalde artikelen uit het assortiment zorgen voor een veilige woning. Denk hierbij aan blusdekens, brandblussers, deurgrendels en hangslotjes. In huis zijn allerlei accessoires nodig die bepaalde activiteiten net even wat makkelijker maken. Zo biedt Direct en snel ook zakmessen, plastic bakjes in verschillende formaten, touw en een huishoudtrapje om in huis bij de hoogste planken te kunnen.

  Handige snufjes voor moeilijke klusjes

  Direct en snel heeft allerlei handige artikelen op voorraad, die de oplossing bieden in bepaalde situaties. In hartje winter zorgen sneeuw en ijzel voor problemen. Bij Direct en snel zijn volop ijskrabbers, vegers en sneeuwschuivers te vinden, die ijs als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Droogrekjes, kleerhangers van hout of plastic, wasknijpers en waslijndraad maken het drogen en ophangen van wasgoed eenvoudig. Andere handige snufjes voor in huis zijn onder andere aanstekers, deurmatten, deurstoppen, LED zaklampjes, vliegenmeppers en veiligheidsspelden. Maak het leven makkelijker en eenvoudiger met de huishoudelijke artikelen van Direct en snel. Bestel nu en zorg voor een compleet huishouden!
 • Badartikelen
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Badartikelen vol met verschillende toepassingen voor thuis, werkplaats of op de klus.
 • Kantoorartikelen
  Efficit en effectief aan het werk, dat kan met de kantoorartikelen van Direct en snel. Een kantoor of andere werkomgeving is een plaats waar men goed hun werk moet kunnen doen. Een prettige werksfeer wordt niet enkel gekenmerkt door het gebruik van het juiste meubilair, luxe elektronische apparaten of een schoon en fris kantoor, prettig werken wordt pas echt fijn met de juiste kantoorartikelen.

  Optimaal aan het werk met het juiste materiaal

  Kantoorartikelen vallen onder de operationele kant van het kantoor. Ze lijken wellicht niet zo belangrijk, maar wanneer u documenten aan elkaar wilt nieten, u dingen op wilt schrijven of verschillende bedragen bij elkaar wilt optellen, is het juiste materiaal een must. Bij Direct en snel zijn allerlei kantoorartikelen te vinden, die het werk in betere banen leiden. Deze materialen lopen uiteen van materiaal voor eenmalig gebruik tot artikelen voor dagelijks gebruik.

  Kantoorartikelen voor eenmalig en dagelijks gebruik

  Veel artikelen op kantoor worden slechts eenmalig gebruikt. Denk hierbij aan nietjes, paperclips, papier, memoblokjes en sellotape. Veel artikelen zijn niet alleen handig in uw werkomgeving, maar hebben ook hun plekje gevonden in de woning. Het inpakken van cadeaus, het aan elkaar maken van bepaalde spullen of het bijeen binden van meerdere documenten, deze eenmalige kantoorartikelen zijn daar bij uitstek geschikt voor! Naast producten voor eenmalig gebruik biedt Direct en Snel ook kantoorartikelen voor dagelijks gebruik. Perforators, scharen in verschillende maten, punaises, nietmachines en lijmstiften zijn te vinden in ons assortiment. Ook diverse schrijfartikelen, zoals stiften, pennen en potloden, zijn onmisbaar op het werk. Een clipboard is bijvoorbeeld ideaal voor het opbergen en meenemen van belangrijke documenten. Even snel iets uitrekenen? In het assortiment zijn verschillende calculators te vinden, die het bedrag binnen een mum van tijd berekenen. De juiste kantoorartikelen maken werken nog efficiter. Bestel snel en eenvoudig alles voor op kantoor!
 • Keukenartikelen
  De keuken is n van de meest gebruikte ruimtes in huis. Iedere dag moet er immers gekookt worden. In de ochtend, middag en avond worden maaltijden bereid. Ook voor tussendoortjes is de keuken een veel bezochte plek. Lekker koken vereist goede apparatuur. Een complete keuken is meer dan de juiste machines. Om een lekkere maaltijd te kunnen bereiden, zijn goede keuken artikelen nodig. Bij Direct en snel zijn diverse keuken artikelen te vinden. Groot of klein, lang of kort, het is er allemaal.

  Bereid een maaltijd met de juiste keuken artikelen

  Het assortiment keuken artikelen is uitgebreid bij Direct en snel. Van bakjes en servies tot alles op het gebied van koken, bakken en bewaren. Op het gebied van koken is in het assortiment van alles te vinden. Van gasbranders en grills tot gootsteenzeven en vergieten in een leuk kleurtje. Koken en bakken wordt nog makkelijker met handige opscheplepels, grote en kleine kookpannen, wokken en braadpannen. Voor het bereiden van eten zijn ook keuken artikelen nodig, zoals eiersnijders, aanstekers, tomaatschillers en keukenmesjes. Binnen een handomdraai is een lekkere maaltijd bereid.

  Maak de keuken compleet

  De tafel mooi dekken kan ook met Direct en snel. Van messen en vorken tot lepels in verschillende formaten, we bieden het allemaal. Kies voor een mooie RVS variant of ga voor plastic bestek om mee te nemen tijdens een verjaardag, feest of picknick. Ook op het gebied van bewaren biedt Direct en snel van alles. Handige opbergdozen, kleine bakjes en ronde potjes zijn ideaal voor het opbergen van voorwerpen en voedsel. Opbergdozen en bakjes zorgen er niet alleen voor dat bepaalde voedingsmiddelen goed verpakt worden en langer bewaard kunnen worden, ze zijn tevens handig op te stapelen en op te bergen. Dat bespaart ruimte en tijd. De keuken compleet maken? Bestel de meest handige keuken artikelen bij Direct en snel!
per pagina
Toont 1 - 24 van de 295 items