Reinigingsmiddelen
!--
Schoonmaak artikelen
--

Schoonmaakartikelen

Schoonmaken is een klus die steeds terugkeert. Stof, vuil en vlekken verschijnen wekelijks en nestelen zich in het huis. Een leefbare ruimte is een ruimte die schoon is. Snel en efficit aan het werk, dat is wat Direct en snel te bieden heeft. Binnen een mum van tijd wordt het huis weer helemaal schoon, ...

Schoonmaakartikelen

Schoonmaken is een klus die steeds terugkeert. Stof, vuil en vlekken verschijnen wekelijks en nestelen zich in het huis. Een leefbare ruimte is een ruimte die schoon is. Snel en efficit aan het werk, dat is wat Direct en snel te bieden heeft. Binnen een mum van tijd wordt het huis weer helemaal schoon, van boven tot onder. In het assortiment van Direct en snel zijn allerlei schoonmaakartikelen te vinden, die voor een schoon en fris huis zorgen. Een grondige schoonmaakbeurt zorgt voor een hygiische en leefbare ruimte. En dat willen we allemaal!

Een schone en frisse vloer met goedkope bezems

Voor het reinigen van vloeren zijn allerlei handige hulpmiddelen te vinden bij Direct en snel. Harde vloeren, zoals tegelvloeren en laminaatvloeren, zijn eenvoudig te reinigen met water en schoonmaakmiddel, zoals allesreiniger. De juiste schoonmaakartikelen zijn dan een must. Los vuil van de vloer verwijderen? In het assortiment zijn diverse bezems te vinden, zowel zachte stadsbezems als harde nylon bezems. Enkel een bezem of losse steel nodig? Ook dat is te vinden in het assortiment. Vuil opvegen kan natuurlijk met stoffer en blik. Hardnekkig vuil van de vloer verwijderen? Dat kan met behulp van een vloerwisser en vloermop.

De basis voor een grondige schoonmaak

Ramen hebben heel wat te verduren. Weer en wind moeten ze trotseren. Regendruppels drogen op, vuil hecht zich aan het raam en er ontstaan vlekken en strepen. Direct en snel biedt handige schoonmaak artikelen om ramen snel schoon te krijgen. Van raamwissers en raamtrekkers tot emmers in allerlei varianten. Naast handige schoonmaakartikelen voor de vloer en de ramen biedt Direct en snel tevens andere artikelen die schoonmaken nog efficiter maken. Diverse basis schoonmaakartikelen, zoals schuursponzen, schoonmaakdoeken en afdekfolie, hebben hun plekje online. Voor het beschermen van uw handen zijn handschoenen nodig. In het assortiment zijn zowel wegwerp handschoenen te vinden als PVC handschoenen in een opvallende kleur. Zo wordt schoonmaken wel heel aantrekkelijk gemaakt!
Meer

Reinigingsmiddelen Er zijn 7 producten

Toont 1 - 7 van de 7 items