Tuinbenodigdheden
Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Tuinbenodigdheden vol met verschillende toepassingen voor uw werkplaats of op de klus.

Tuinbenodigdheden Er zijn 221 producten

Subcategorieën

 • Zaden

  Zaden

 • Bewatering
  Bij Direct & Snel vindt je alles voordelig geprijsd voor de Bewatering, een categorie vol met verschillende toepassingen voor de tuin.
 • Tuingereedschap

  Op zoek naar tuingereedschap?

  Wanneer u op zoek gaat naar tuingereedschap, dan kunt u van alles nodig hebben. Misschien heeft u een snoeischaar nodig, een bats of een hark. U vindt het allemaal bij Directensnel.nl. Goed tuingereedschap is belangrijk. Onze artikelen zijn van goede kwaliteit, handig in gebruik en door het uitstekende materiaal blijft alles in goede staat, ook na veelvuldig gebruik. Als u uw tuingereedschap bij Directensnel.nl gaat bestellen dan is kwaliteit gewaarborgd en alles is zeer scherp geprijsd. Vervang uw oude tuingereedschap door nieuw en uw werk in het groen zal u veel gemakkelijker afgaan. Goed tuingereedschap is namelijk het halve werk.

  Snoeischaar, bats, hark, nodig?

  In de tuin heeft u veel gereedschap nodig, in het voorjaar en het najaar lekker even snoeien, dan alles bij elkaar harken, nieuwe planten zetten, een groentetuin aanleggen, ook een bats is dan ook onmisbaar. Daarom kunt u voor uw tuingereedschap het beste gebruik maken van een vertrouwd adres: directensnel.nl. Onze artikelen zijn steeds scherp geprijsd. Bezoek onze site, bekijk het aanbod en profiteer van de aanbiedingen en acties, maar geniet vooral het hele jaar door van alle tuinbenodigdheden die wij tegen een scherpe prijs aanbieden, uit voorraad leverbaar, dus zo bij u thuis afgeleverd.

  Uw tuingereedschap vindt u hier

  Als u op zoek gaat naar tuingereedschap dan vindt u bij Directensnel.nl een ruim assortiment en u gaat er zeker geen spijt van krijgen wanneer u de keuze hier gaat maken. U kunt hier een handige snoeischaar bestellen, een stevige bats of misschien wilt u wel een ijzeren of plastic bladhark of een gewone hark. Het zijn allemaal artikelen die u hier kunt bestellen. Ervaart u ook de voordelen van Directensnel.nl: een goede service, een snelle levering, scherpe prijzen en een groot assortiment. Veilig winkelen doet u nu online bij Directensnel.nl. Profiteert u nu ook van de voordelen en bestel voor minimaal 75 euro, dan heeft u geen verzendkosten! 

 • Onkruidbestrijding

  Onkruidbestrijding

 • Kruiwagens

  Op zoek naar een kruiwagenwiel?

  Wilt u graag een kruiwagenwiel bestellen? Dan heeft u voldoende keuze als u gaat kijken bij Directensnel.nl. Door het ruime aanbod aan producten kunt u hier zeker uw keuze maken. Het belangrijkste is dat u eerst gaat ontdekken welke producten er zijn en wat de prijzen zijn. Dan ziet u meteen waarom zoveel mensen u zijn voorgegaan om deze site te bezoeken en een bestelling te plaatsen van een kruiwagenwiel. U vindt hier alles voor uw tuin en daar horen kruiwagens uiteraard ook bij. Kijkt u daarom nu ook naar de kruiwagenband of een compleet nieuwe kruiwagen. Deze artikelen worden u hier allemaal aangeboden tegen zeer scherpe prijzen.

  Kruiwagen kopen

  Een kruiwagen kopen kan heel snel gebeurd zijn, zeker wanneer u de keuze maakt voor Directensnel.nl. Hier vindt u een complete kruiwagen, maar ook een kruiwagenwiel of een kruiwagenband. Het kan ook zijn dat u een goede kruiwagen heeft maar dat u alleen de band moet vervangen. Gelukkig wordt dit allemaal mogelijk gemaakt. U vindt het namelijk jammer om een goede kruiwagen helemaal te vervangen als alleen de band is versleten. Zo denken wij van Directensnel er ook over, daarom kunt u ook voor onderdelen bij ons terecht tegen zeer scherpe prijzen. Mocht u toch een nieuwe kruiwagen nodig hebben, ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Een goede kruiwagen is belangrijk, dan kunt u namelijk in korte tijd veel werk verzetten in uw eigen tuin. Een kwalitatief goede kruiwagen gaat vele jaren mee. Maak uw keuze en plaats een bestelling zodat u in het voorjaar weer aan de slag kunt in uw tuin. Cadeautip: denk aan de feestmaand december. Heeft uw partner groene vingers en nog geen kruiwagen?

  Kruiwagenband te koop

  Wanneer u op zoek bent naar een kruiwagenband of u wilt een kruiwagen kopen, zoekt u dan niet meer verder, want bij Directensnel.nl heeft u de keuze uit een ruim assortiment. Er is sprake van een goede service, een snelle levering en zeer scherpe prijzen. U kunt de prijzen, het materiaal, de kwaliteit, de inhoud enz. van de kruiwagens snel en eenvoudig vergelijken en wanneer u uw bestelling hier plaatst voor minimaal 75 euro dan betaalt u geen verzendkosten. Wilt u ook graag veilig winkelen wanneer het u uitkomt? Dan is winkelen bij Directensnel.nl een goede keuze. 

 • Tuinkarren
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Tuinkarren vol met verschillende toepassingen voor de tuin.
 • Buitenlampen

  Buitenlampen

 • Tuindiversen
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Tuindiversen vol met verschillende toepassingen voor de tuin.
per pagina
Toont 1 - 24 van de 221 items