Bewatering
Bij Direct & Snel vindt je alles voordelig geprijsd voor de Bewatering, een categorie vol met verschillende toepassingen voor de tuin.

Bewatering Er zijn 115 producten

Subcategorieën

 • Tuinslangen
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Tuinslangen vol met verschillende toepassingen voor de tuin.
 • Tuinslanghouders

  Tuinslanghaspel nodig?

  Heeft u een heerlijke tuin en bent u op zoek naar goede bewatering? Dan kan de tuinslanghaspel een goede optie zijn voor u. Als u wilt weten welke mogelijkheden er hierbij zijn, dan raden wij u aan om een kijkje te nemen bij Directensnel.nl. U kunt hier namelijk een tuinslanghaspel bestellen en deze wordt snel thuisbezorgd. Als u voor minimaal 75 euro aan artikelen gaat bestellen, dan betaalt u geen verzendkosten! Maar let goed op, u kunt bij Directensnel.nl namelijk ook terecht voor een slangen haspelwagen op vier wielen, of op twee wielen. Vergelijkt u hier alle mogelijkheden, zodat u snel uw keuze kunt maken!

  Vind hier uw slangenwagen

  Het kopen van een tuinslanghaspel kan erg eenvoudig zijn. Zeker als u nu de keuze gaat maken voor Directensnel.nl. Het gaat er om dat u weet wat de mogelijkheden zijn en met een haspelwagen wordt de tuin sproeien een stuk eenvoudiger. Groot gelijk dat u hier nu in gaat investeren. Maak het uzelf eens wat gemakkelijker in uw tuin en kies een slangenwagen, zodat het sproeien veel sneller gaat en u geen zware gieters meer hoeft te sjouwen. Dit is trouwens ook een leuke cadeautip, verjaardag, kerst, Sinterklaas enz.

  Haspelwagen hier te koop

  Wanneer u op zoek bent naar de tuinslanghaspel hoeft u niet meer verder te zoeken. U bent namelijk meteen aan het goede adres bij Directensnel.nl. Hierbij profiteert u meteen van veel voordelen: een goede service, een snelle levering en scherpe prijzen. U heeft hierbij de keuze uit een ruim assortiment en daar doet u toch ook graag uw voordeel mee? Neemt u daarom nu een kijkje bij Directensnel.nl, zodat u ook weet wat de slangenwagen en de haspelwagen voor u kosten. Binnen no time heeft u de spullen in huis! En dan wachten op het voorjaar om veelvuldig gebruik te kunnen maken van de handige haspelwagen. 

 • Tuinslangkoppelstukken
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Tuinslangkoppelstukken vol met verschillende toepassingen voor de tuin.
 • Tuinslangspuiten

  Tuinslangspuiten

 • Slangklemmen

  Slangklemmen

 • Sectorsproeiers

  Sectorsproeiers

 • Drukspuiten

  Drukspuiten

 • Buitenkranen

  Buitenkranen

 • Geka koppelingen
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Geka koppelingen vol met verschillende toepassingen voor de tuin.
 • Accessoires
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde tuinaccessoires vol met verschillende toepassingen voor de tuin.
 • Gieters

  Gieters

per pagina
Toont 1 - 24 van de 115 items