Kachels - Heteluchtkanonnen
!--
Kachels en toebehoren
--

Elektrische kachels en heteluchtkanonnen

Bij Directensnel.nl vindt u verschillende elektrische kachels. De elektrische kachels worden vooral gebruikt in de bouw; ook wel bouwkachel genoemd. Wij hebben elektrische kachels op 230 Volt maar ook op 380 Volt. Zorg dat u warm blijft met een goedkope elektrische kachel van Direct...

Elektrische kachels en heteluchtkanonnen

Bij Directensnel.nl vindt u verschillende elektrische kachels. De elektrische kachels worden vooral gebruikt in de bouw; ook wel bouwkachel genoemd. Wij hebben elektrische kachels op 230 Volt maar ook op 380 Volt. Zorg dat u warm blijft met een goedkope elektrische kachel van Direct & Snel!

Keus in elektrische kachels

De keuze voor een elektrische kachel is over het algemeen voornamelijk afhankelijk van de grootte van de ruimte. Hoe groter de te verwarmen ruimte is, hoe groter de capaciteit van de kachel immers dient te zijn. Bij ons vindt u kachels die geschikt zijn voor het verwarmen van kleine ruimtes tot 77m3, maar ook kachels die ruimtes tot wel 570m3 kunnen verwarmen. De kachels beschikken over meerdere standen, daardoor zijn ze dus in te stellen naar uw behoefte.

Elektrische kachels met thermostaatbeveiliging

Al onze kachels zijn uiteraard uitgerust met een thermostaat en een overhittingsbeveiliging. Daardoor kunt u met iedere elektrische kachel veilig en snel de gewenste ruimte verwarmen!

Werkt u in de bouw?

Andere klanten die ook in de bouw werken, kochten naast de elektrische kachel ook gereedschap of een van onze gereedschapswagens. Misschien is dit ook iets voor u? Voordeliger kan haast niet!
Meer

Kachels - Heteluchtkanonnen Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items