Heffen en tillen

Heffen en tillen

Heffen en tillen Er zijn 158 producten

Subcategorieën

 • Assteunen

  Assteunen

 • Fietsliften

  Fietsliften

 • Garagekrikken

  Garagekrikken

 • Heftafels

  Heftafels

 • Hijsbanden
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Hijsbanden en andere tools en toebehoren vol met verschillende toepassingen voor thuis, werkplaats of op de klus.
 • Motordragers

  Motordragers

 • Motortakels

  Motortakels

 • Potkrikken

  Potkrikken

 • Takels

  Takels en toebehoren

  Uw onderdelenhuis heeft naast onderdelen ook gereedschappen met een groot assortiment met takels en toebehoren. Bestel online een dommekracht om tot een paar ton zware lasten te tillen. Hierbij kan u denken aan een voertuig, maar ook andere zware lasten worden met de dommekracht eenvoudig opgetild. In ons assortiment vindt u een dommekracht met een optilkracht tot 10 ton. Echte zwaargewichten worden zo eenvoudig opgetild en verplaatst. Of opgetild om eronder te kijken zoals bij een voertuig. De dommekracht wordt dan ook vaak ingezet in een werkplaats.

  Elektrische takel maakt het tilwerk lichter.

  Met een handtakel wordt het eenvoudiger om zware spullen op te tillen en te verplaatsen. Naast de standaard handtakel verkopen we binnen ons assortiment een elektrische takel. Vanaf nu is het niet meer nodig om met de hand spullen te tillen. De takel kan tot een paar ton optillen en verplaatsen. Naast de gigantische hijscapaciteit is het mogelijk om de takel met de een afstandsbediening te besturen. Uw werkzaamheden worden met dit gereedschap een stuk eenvoudiger gemaakt. Als u vaak met zware materialen werkt dan is dit de ultieme oplossing om spullen te verplaatsen. Uiteindelijk bespaart u zo op mankrachten en kan n persoon zich bezighouden met het verplaatsen van zware materialen.

  Hijsbanden voor aan de handtakel.

  Aan een handtakel alleen heeft u vaak niet genoeg. In combinatie met de hijsband kan u veilig voorwerpen verplaatsen en vervoeren. De hijsbanden zijn verkrijgbaar met verschillende trekvermogens. Naast het aantal ton dat u kan vervoeren zijn er diverse afmetingen. Als u regelmatig zware spullen vervoert dan kan het handig zijn om verschillende afmetingen in huis te hebben. Zo kan u vrijwel alles vervoeren met uw eigen takels en toebehoren. Vergeet niet direct een rateltakel mee te bestellen om uw lading veilig te spannen.

 • Elektrische takels

  Elektrische takel nodig?

  Wanneer u op zoek bent naar een elektrische takel, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Directensnel.nl bent u aan het goede adres en daar vindt u uw takel. Er is een ruim aanbod aanwezig, dus welke u ook zoekt, neemt u de tijd om het aanbod te bekijken en het wordt u hier aangeboden. U kunt meteen gebruik maken van de goede service en wanneer u ook op zoek bent naar andere takels of toebehoren, dan hoeft u ook niet meer verder te zoeken. U winkelt bij de gereedschappen van Directensnel.nl en dan wordt het u hier allemaal aangeboden.

  Uw elektrische lier vindt u hier

  Als u een elektrische lier nodig heeft, dan is Directensnel.nl de plaats waar u moet zijn. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om gereedschap te bestellen. U ziet hier alles wat u nodig heeft en u kunt er op rekenen dat u hier vaker gebruik van gaat maken. Waarom? Het is gemakkelijk, snel en er is een ruim assortiment en voor ieder wat wils. Maakt u daarom nu tijd vrij om te ontdekken welke elektrische lier van Directensnel.nl u kunt gebruiken.

  Gemak van de loopkat

  Heeft u reeds ervaring met het gebruik van de loopkat? Nee, bekijk het gemak van dit gereedschap en bestel de loopkat bij Directensnel.nl. Wij zijn u snel van dienst, u kunt rekenen op een goede service, scherpe prijzen, een groot assortiment en u kunt hier altijd veilig winkelen. Betalingen kunnen snel en eenvoudig worden afgehandeld met iDeal, dus u weet nu toch ook waar u moet zijn voor uw loopkat? Directensnel.nl staat altijd voor u klaar, ook wanneer u bijvoorbeeld een takel nodig heeft!

 • Unsters

  Unsters

 • Aanhangwagen-kraan

  Aanhangwagen-kraan

 • Zuignappen
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Zuignappen en andere tools en toebehoren vol met verschillende toepassingen voor thuis, werkplaats of op de klus.
per pagina
Toont 1 - 24 van de 158 items