Takels
!--
Takels en toebehoren
--

Takels en toebehoren

Uw onderdelenhuis heeft naast onderdelen ook gereedschappen met een groot assortiment met takels en toebehoren. Bestel online een dommekracht om tot een paar ton zware lasten te tillen. Hierbij kan u denken aan een voertuig, maar ook andere zware lasten worden met de dommekrac...

Takels en toebehoren

Uw onderdelenhuis heeft naast onderdelen ook gereedschappen met een groot assortiment met takels en toebehoren. Bestel online een dommekracht om tot een paar ton zware lasten te tillen. Hierbij kan u denken aan een voertuig, maar ook andere zware lasten worden met de dommekracht eenvoudig opgetild. In ons assortiment vindt u een dommekracht met een optilkracht tot 10 ton. Echte zwaargewichten worden zo eenvoudig opgetild en verplaatst. Of opgetild om eronder te kijken zoals bij een voertuig. De dommekracht wordt dan ook vaak ingezet in een werkplaats.

Elektrische takel maakt het tilwerk lichter.

Met een handtakel wordt het eenvoudiger om zware spullen op te tillen en te verplaatsen. Naast de standaard handtakel verkopen we binnen ons assortiment een elektrische takel. Vanaf nu is het niet meer nodig om met de hand spullen te tillen. De takel kan tot een paar ton optillen en verplaatsen. Naast de gigantische hijscapaciteit is het mogelijk om de takel met de een afstandsbediening te besturen. Uw werkzaamheden worden met dit gereedschap een stuk eenvoudiger gemaakt. Als u vaak met zware materialen werkt dan is dit de ultieme oplossing om spullen te verplaatsen. Uiteindelijk bespaart u zo op mankrachten en kan n persoon zich bezighouden met het verplaatsen van zware materialen.

Hijsbanden voor aan de handtakel.

Aan een handtakel alleen heeft u vaak niet genoeg. In combinatie met de hijsband kan u veilig voorwerpen verplaatsen en vervoeren. De hijsbanden zijn verkrijgbaar met verschillende trekvermogens. Naast het aantal ton dat u kan vervoeren zijn er diverse afmetingen. Als u regelmatig zware spullen vervoert dan kan het handig zijn om verschillende afmetingen in huis te hebben. Zo kan u vrijwel alles vervoeren met uw eigen takels en toebehoren. Vergeet niet direct een rateltakel mee te bestellen om uw lading veilig te spannen.

Meer

Takels Er zijn 5 producten

Subcategorieën

 • Katrollen
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Katrollen en andere tools en toebehoren vol met verschillende toepassingen voor thuis, werkplaats of op de klus.
 • Rakeltakels
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Rakeltakels en andere tools en toebehoren vol met verschillende toepassingen voor thuis, werkplaats of op de klus.
 • Takels

  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Takels en andere tools en toebehoren vol met verschillende toepassingen voor thuis, werkplaats of op de klus.

 • Ladingspanners
  Bij Direct & Snel vindt je voordelig geprijsde Ladingspanners en andere tools en toebehoren vol met verschillende toepassingen voor thuis, werkplaats of op de klus.
Toont 1 - 5 van de 5 items